Nieuws

03.07.2017
Logistiek project CBM goed op weg

Onlangs is Greenway Logistics BV in samenwerking met CBM, branchevereniging voor interieurbouw en meubelindustrie, een logistiek project gestart in de sectie Toeleveranciers. Inmiddels is er al met ongeveer 20 CBM-leden gesproken en nu al is duidelijk dat er binnen deze branche erg veel met ‘lucht rondgereden’ wordt en dat er veel overlap in routes en bestemmingen te zien is. Het idee achter het project is dat er veel synergievoordelen te behalen zijn met samenwerking op transportgebied.

Lees meer

21.03.2017
Greenway Logistics tekent verlenging contract met DHL Parcel

Vorige week heeft Greenway Logistics voor Nederland de overeenkomst met DHL Parcel verlengd. DHL Parcel is preferred supplier voor Greenway Logistics voor de pakkettendistributie.

Greenway Logistics staat voor: kostenbesparingen, duurzaamheid en innovaties. Logistieke partners van Greenway Logistics worden geselecteerd op hun bereidheid hieraan mee te werken. DHL Parcel is een partner die zeer goed aansluit op dit beleid.

Lees meer

26.01.2017
Greenway Logistics breidt dienstverlening uit met innovatieve IT oplossingen

In 2016 is Greenway Logistics een samenwerking aangegaan met TailorFIT voor alle fashion- en IT-oplossingen. TailorFIT is een professionele partij in de markt met ruim 30 jaar IT ervaring in de modebranche. Het bedrijf biedt een Collection-to-Consumer (C-to-C) toepassing die het hele fashionproces omvat en maakt een 100% Omnichannel-oplossing met de klant als middelpunt.

In 2016 heeft Greenway Logistics onderzoek gedaan naar Fashion & IT.

Lees meer

19.01.2017
Nieuwe partner in Denemarken voor Greenway Logistics

Nadat Greenway Logistics in 2015 is gestart met het organiseren van collectieve logistiek voor de Deense brancheorganisatie voor mode en textiel (DMOGT) is Greenway Logistics sinds december 2016 ook een samenwerking aangegaan met de Deense brancheorganisatie voor sportleveranciers Sportsbranchen Denmark om collectieve logistiek te organiseren.

Sportsbranchen Denmark bestaat al meer dan 75 jaar als een brancheorganisatie voor leveranciers, groothandelaren, agenten en retailers in de Deense sportartikelen.

Lees meer

08.12.2016
Greenway Logistics opent vestiging in Denemarken

Om invulling te geven aan de internationale ambitie heeft Greenway Logistics een vestiging in Herning (Midden-Jutland) in Denemarken geopend. Hiermee wordt de positie in Scandinavië nog verder verstevigd. Greenway Logistics is nu in vier landen gevestigd.

Greenway Logistics is in 2015 een samenwerking aangegaan met de Dansk Mode & Textil (DMOGT). Greenway Logistics heeft in Denemarken verschillende partners die wereldwijd de supply chain in kunnen vullen voor onder andere fashion, sports en lifestyle.

Lees meer

25.10.2016
Greenway Logistics opent vestiging in België

Vanwege toename en het succes van haar activiteiten in België heeft Greenway Logistics besloten om zich in België vestigen. Na Nederland en Zweden is dit het derde land waar het internationaal georiënteerde logistieke bedrijf zich formeel vestigt.

Door het bundelen van volumes kan Greenway Logistics in samenwerking met brancheorganisaties ledenvoordelen bieden op het gebied van logistiek. In België is hiervoor in 2015 een samenwerking aangegaan met Creamoda.

Lees meer

18.09.2015
Greenway Logistics introduceert LED producten.

Een eigen kantoor en/of een eigen magazijn gaat gepaard met hoge energierekeningen.  Om de rekening te verlagen kunt u kijken naar besparingsmogelijkheden, bijvoorbeeld op het gebied van verlichting. Het verheugt ons u te kunnen mededelen dat Greenway Logistics een samenwerkingsverband is aangegaan met Led Partners BV.

Led Partners kan u snel en eenvoudig inzicht verschaffen in de mogelijkheden voor permanente verlaging van uw vaste energiekosten.

Lees meer

15.06.2015
Nieuwe website Greenway Logistics

De website van Greenway Logistics is vernieuwd en heeft daarmee een professionaliseringsslag ondergaan. De nieuwe website past zich aan op alle beelddragers (normaal scherm, tablet, smartphone) wat vaktechnisch omschreven wordt als ‘responsive’. De nieuwe website is gebouwd door Pebbler.

Lees meer