VIM

Greenway Logistics breidt dienstverlening uit met innovatieve IT oplossingen

In 2016 is Greenway Logistics een samenwerking aangegaan met TailorFIT voor alle fashion- en IT-oplossingen. TailorFIT is een professionele partij in de markt met ruim 30 jaar IT ervaring in de modebranche. Het bedrijf biedt een Collection-to-Consumer (C-to-C) toepassing die het hele fashionproces omvat en maakt een 100% Omnichannel-oplossing met de klant als middelpunt.

In 2016 heeft Greenway Logistics onderzoek gedaan naar Fashion & IT. Hieruit is gebleken dat de vraag naar een concrete IT-oplossing in de modebranche groot is. Greenway Logistics is inmiddels  met verschillende fashionbedrijven in een oriënterend gesprek rond een potentieel alternatief voor hun huidige IT-oplossing en/of om een professionaliseringsslag te maken. Het inzetten van een Quick Scan door TailorFIT behoort tot de mogelijkheden om de pragmatische vertaalslag naar het modebedrijf te kunnen maken.

Door een samenwerking aan te gaan met TailorFIT heeft Greenway Logistics haar dienstverlening uitgebreid met innovatieve IT-oplossingen in de supply chain.

Gepubliceerd op: 26.01.2017